Schimbați limba Limba engleza

Adresa : St. Negoiu, 505200

Nr. 151, Făgăraș, România

Telefon : +40 268 217 421

Despre noi

Companie creeată în 1998 cu active private care și-a început activitatea cu prima hală industrială circa 624 m² care apoi s-a extins in 2003 la 2350 m² și apoi in 2013 la 3960 m².În prezent, întreprinderea are peste 10.000 m² hale de producție. industrială împărțite în 3 instalații Întotdeauna gata să adapteze capacitățile la cerințele clienților, abordăm noi proiecte ca o provocare.

O echipă dinamică de management supraveghează producția prin sistemul nostru software GPD pentru analiza și controlul producției și produselor. Suntem certificați ISO 9001 din 2011.

Formăm și motivăm echipele noastre pentru trei obiective:

Resursele tehnice cât și materiale, ne ajută să garantăm cele mai bune condiții de muncă pentru angajații noștri.

Ținta permanentă în cadrul producției este de a livra produsele fără niciun defect. Punem accent sever pe controlul calității respectând astfel întotdeauna cu strictețe specificațiile tehnice ale produselor. Toate acestea se mențin cu respect pentru resursele umane și în spirit de respect pentru mediul înconjurător. Compania noastră reprezintă un mediu sigur, curat și motivant pentru angajații noștri.

Capacități

Hala industriala de productie STI International

Capabilități

Operatiile automate de coasere facute pe masinile Brother si Mitsubishi proiectate in programe specifice de tipul PS 300 B

COASERE AUTOMATĂ

Toate operațiile automate facute pe mașinile Brother și Mitsubishi sunt proiectate în programe specifice de tipul PS 300 B. Biroul nostru poate furniza clienților conceperea completă a cusăturilor în format electronic și versiune automată.

Masinarii de indoire lama, sudura si frezare pentru a putea creea orice tip de unealtă de taiere la cerere

UNELTE DE TĂIERE CONSTRUITE ÎN COMPANIE

Orice fel de cuțit de ștanță destinat captușelilor, materialelor textile sau pielii se poate proiecta și produce în cadrul departamentului mecanic. Dispunem de diferite mașinării de îndoire lamă, sudură și frezare pentru a putea creea orice tip de unealtă de tăiere la cerere.

Masinile de frezat speciale CNC produc uneltele de prindere din rasină de fibră de sticla, duraluminiu sau otel inoxidabil

SISTEME DE PRINDERE SPECIALE

Suntem capabili de a produce orice sistem de prindere pentru mașinile automate, astfel avem autonomia de a implementa și adapta rapid orice șablon de coasere. Mașinile de frezat speciale CNC produc uneltele de prindere din rășină de fibră de sticlă, duraluminiu sau oțel inoxidabil.